Την τραυμάτισε με κατσαβίδι ο πρώην και εκείνη ζήτησε απόσυρση της υπόθεσης - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Την τραυμάτισε με κατσαβίδι ο πρώην και εκείνη ζήτησε απόσυρση της υπόθεσης Μια απίστευτη ιστορία τρόμου έζησε 22χρονη στην Κύπρο η οποία χώρισε με τον 25χρονο συμβίος της  μετά από επτά χρόνια σχέσης και εκείνος δεν το άντεξε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει  με κατσαβίδι στον πνεύμονα.

Η 22χρονη μάλιστα μόλις που απέφυγε τα χειρότερα αφού σύμφωνα με τον ιατρό που την εξέτασε εάν το τραύμα ήταν μερικά χιλιοστά πιο πάνω θα έχανε τη ζωή της. Στην πορεία και αφού έγινε καλά επισκέφθηκε τον 25χρονο πρώην της στη φυλακή όπου κρατείτο ως υπόδικος.

Εκτός αυτού σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η 22χρονη απέστειλε επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα με την οποία τον ενημέρωνε ότι επιθυμούσε απόσυρση της υπόθεσης, αφού ο 25χρονος δεν είχε πρόθεση να την τραυματίσει και αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο δεν ήθελε να φέρει βάρος την καταδίκη του.


Προηγουμένως ο 25χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή γιατί κτύπησε εσκεμμένα το όχημα της 22χρονης το 2013 με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση αυχένα.

Το  Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε τελικά για την επίθεση με κατσαβίδι στον 25χρονο ποινή φυλάκισης δύο ετών για την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και ενεργοποίησε την ανασταλείσα ποινή τεσσάρων μηνών για το προηγούμενο αδίκημα την οποία θα εκτίσει  όταν ολοκληρωθεί η πρώτη ποινή.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->