Θλιβερή ιστορία...Ήρθαν ως φοιτητές και κατέληξαν άστεγοι και πεινασμένοι για τα ναρκωτικά - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/5/18

Θλιβερή ιστορία...Ήρθαν ως φοιτητές και κατέληξαν άστεγοι και πεινασμένοι για τα ναρκωτικάΜια θλιβερή ιστορία με τρεις φοιτητές από την Ινδία  οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας επειδή έκλεβαν από κερματοδέκτες στην πρωτεύουσα.

Στο δικαστήριο η ιστορία τους συγκλόνισε την έδρα αλλά και το ακροατήριο.

Οι τρεις συλληφθέντες ήρθαν στην Κύπρο ως φοιτητές κάνοντας δάνεια για να σπουδάσουν. Δύο εξ’ αυτών ορφανοί από πατέρα και ο τρίτος από οικογένεια γεωργών. Και οι τρεις ηλικίας 21, 22 και 29 ετών εθίστηκαν σε εξαρτησιογόνες ουσίες και συγκεκριμένα σε οποιούχα ναρκωτικά.


Αποτέλεσμα της εξάρτησης ήταν να αρχίσουν τις κλοπές από κερματοδέκτες τον περασμένο Φεβρουάριο απ’ όπου απέσπασαν το ποσό των 137 ευρώ. Τελικά συνελήφθησαν στις 24 Φεβρουαρίου και παραδέχθηκαν αμέσως ενοχή.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι έμειναν άστεγοι και πεινασμένοι με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κλέψουν για να καταναλώσουν «oxycontin» τα οποία είναι εξαρτησιογόνα που αναστέλλουν μάλιστα το αίσθημα της πείνας.

Το δικαστήριο επέβαλε σύμφωνα με ην εφημερίδα «Πολίτης»
 και τους τρεις για το αδίκημα της κλοπής ποινή φυλάκισης 4 μηνών όμως έκρινε ότι συνέτρεχαν λόγοι που δικαιολογούσαν την παροχή δεύτερης ευκαιρίας με αποτέλεσμα οι ποινές να ανασταλούν για περίοδο τεσσάρων ετών.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->