Τα τερτίπια του Τζιωνή, η ζήλια του αδελφού για τη συμβία και…το τατουάζ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/5/18

Τα τερτίπια του Τζιωνή, η ζήλια του αδελφού για τη συμβία και…το τατουάζΠολλά κόλπα και τεχνάσματα φαίνεται ότι κάνει ο Λοίζος Τζιωνής ύποπτος για τοστυγερό έγκλημα στο Στρόβολο στους ανακριτές της υπόθεσης αφού έδωσε μέχρι στιγμής 8-9 ανακριτικές καταθέσεις και κάθε φορά τους λέει διαφορετικά στοιχεία για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» για τους ισχυρισμούς του Τζιωνή οι ανακριτές θα έπρεπε να συλλάβουν πέραν των 50 ατόμων.
Ο ύποπτος μάλιστα κατονόμασε τον  23χρονο ετεροθαλή αδελφό του γιατί όπως ισχυρίστηκε υποψιαζόταν ότι του άρεσε η 21χρονη συμβία του η οποία τελεί ήδη υπό κράτηση, λεγόμενα τα οποία κατέρριψε στην επόμενη κατάθεση.


Όσον αφορά τον 23χρονο αδελφό του φαίνεται ότι έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον Τζιωνή αφού είχε κάνει και τατουάζ με το όνομα του «Loizos».

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα κάποιοι φέρονται να γνώριζαν ότι ο Τζιωνής δεν ήταν απλά χρήστης ναρκωτικών αλλά και βαποράκι κυρίως στην Αγία Νάπα όπου εργαζόταν.

Χρήστες ουσιών ήταν τόσο ο αδελφός όσο και ο 22χρονος φίλος του που συνελήφθη για την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία της 21χρονης ο Τζιωνής και ο 22χρονος έκαναν χρήση είτε κοκαΐνης, είτε κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης πριν την διάπραξη του άγριου φονικού.

Εξάλλου επιμένουν οι πληροφορίες ότι άνοιξε ξανά ο φάκελος της υπόθεσης της ανεξιχνίαστης δολοφονίας του  77χρονου κρεοπώλη Γιώργου Σταύρου το 2013 στην Αγλαντζιά. 

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->