Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία πρώην ποδοσφαιριστής! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/5/18

Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία πρώην ποδοσφαιριστής!


Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει εδώ και λίγες ώρες ο πρώην ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο "Salford Royal Hospital" ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί εγκεφαλική αιμορραγία!


Ο προπονητής-θρύλος των "κόκκινων διαβόλων" αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Μακλσφιλντ, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης κι αμέσως διακομίσθηκε με τη συνοδεία της Αστυνομίας στο Salford, όπου και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο.

“Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει μια εγκεφαλική αιμορραγία. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στην εντατική προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του. Η οικογένεια του ζητά απ' όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα για το συγκεκριμένο θέμα”, ανέφερε σε ανακοίνωση της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ.“Ο Ντάρεν θα παρέχει ενημέρωση μέσω του συλλόγου...”, κατέληγε η ανακοίνωση κι όλοι είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συνέβαινε.

Η πρώτη αντίδραση από τους πρώην ποδοσφαιριστές του ήρθε από τον Μάικλ Κάρικ, με τον νυν βοηθό του Μουρίνιο να δηλώνει συγκλονισμένος από τα δυσάρεστα νέα.

Πηγή: youweekly

Post Top Ad


-->