Συνέβη ΤΩΡΑ σε αεροπλάνο: Κύπριος παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην καλή του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/5/18

Συνέβη ΤΩΡΑ σε αεροπλάνο: Κύπριος παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην καλή του


Σε μια ομολογουμένως συγκινητική κίνηση προχώρησε ο νεαρός Κύπριος παρουσιαστής. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι η τοποθεσία που επέλεξε για αυτή τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Capital, Κωνσταντίνος Αθανασίου γονάτισε και έδωσε το δακτυλίδι στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Ρουσιά μέσα στο αεροπλάνο. Εκείνη γεμάτη ευτυχία του είπε το μεγάλο «Ναι».


«Είπε το «ναι»! Σε ευχαριστώ αγάπη μου:) Ο Θεός να μας ευλογεί για μία αγάπη αληθινή, διαρκή και ανθεκτική στα χτυπήματα των περιστάσεων!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Ο νεαρός παρουσιαστής δεν επέλεξε τυχαία το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του chnews.com.cy η επιλογή του χώρου είναι σημαδιακή, μιας και γνωρίστηκαν στην Ελληνική πρωτεύουσα κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο chnews.com.cyPost Top Ad


-->