Συγκλονίζουν τα λόγια Ελληνίδας ηθοποιού! «Είχε καεί το σπίτι μου και είχα μικρό παιδί...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/5/18

Συγκλονίζουν τα λόγια Ελληνίδας ηθοποιού! «Είχε καεί το σπίτι μου και είχα μικρό παιδί...»Μια κατάθεση ψυχής έκανε η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά"!

Η ίδια, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε για το πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αλλά και για την δύσκολη στιγμή που κάηκε το σπίτι της- ενώ είχε ένα μικρό παιδί που μεγάλωνε μόνη της.


Ο λόγος για την Λίλα Καφαντάρη, που είπε:

«Έτυχε ενώ ήμουν στη δραματική σχολή από περιέργεια, χωρίς να έχω πάρει απόφαση ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, πολύ μικρή, να αρχίσω να δουλεύω και η μία δουλειά έφερνε την άλλη και ξαφνικά βρέθηκα επαγγελματίας χωρίς να το καταλάβω...Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί είναι νομίζω και από τις δύο πλευρές η έλλειψη συμπάθειας. Νομίζω ότι οι καναλάρχες δεν με συμπαθούν ιδιαίτερα και καλά κάνουν. Από την άλλη και εγώ στην τηλεόραση που υπάρχει σήμερα δεν βλέπω να έχω θέση. Εγώ είμαι πολλά χρόνια ηθοποιός. Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες ήταν άλλες: από το σενάριο, από το συνεργείο, από τα εργασιακά μας δικαιώματα, τις ώρες δουλειάς. Όλα αυτά απέπνεαν μια δουλειά, μια σοβαρότητα και δεν ντρεπόμουν τον κόσμο που με έβλεπε».

Όσο για το αν έχει μείνει άνεργη;

«Φυσικά και έχω μείνει άνεργη και σε μια δύσκολη εποχή που είχε καεί το σπίτι μου και είχα μικρό παιδί και το μεγάλωνα μόνη μου. Είναι δύσκολη δουλειά. Το ζήτημα είναι να μην εισπράττεις την ανεργία σαν προσωπικό σου πρόβλημα ή προσωπική σου αποτυχία


youweekly.gr

Post Top Ad


-->