Συγκίνησε τον Αρχηγό ο ήρωας αστυνομικός στο Ισραήλ - «Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/5/18

Συγκίνησε τον Αρχηγό ο ήρωας αστυνομικός στο Ισραήλ - «Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω»Στο πλευρό του ήρωα Αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου στο Ισραήλ, βρέθηκε την Πέμπτη και ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Σε ανάρτηση του στο twitter ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου παραθέτει τα πρώτα λόγια που του είπε ο Γιώργος Γεωργίου μόλις τον είδε. «Αρχηγέ περιμένω πως και πώς να επιστρέψω στο καθήκον».

«Ένα παιδί χαμηλών τόνων με αρχές και αξίες που τον καθιστούν πρότυπο. Συγκίνηση, θαυμασμός, σεβασμός. Αυτό μόνο» καταλήγει ο Αρχηγός Αστυνομίας στην ανάρτηση του.


Ο Αρχηγός ταξίδεψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστυνομικός μετά το αιματηρό επεισόδιο στη Λεμεσό στις 5 Μαϊου όπου ο αστυνομικός δέχθηκε πυροβολισμούς από τον Ηλία Μούζο και συνομίλησε μαζί του.

Εξάλλου ο επικεφαλής του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών του Ισραήλ Yosi Mazal Grosberg, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού «βελτιώθηκε πολύ».reporter.com.cy

Post Top Ad


-->