Κατινοκαβγάδες στο Power of Love: «Πόσο χρονών είσαι; Μοιάζεις μεγαλύτερη» – «Έχω καλό πλαστικό» (Vid) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/5/18

Κατινοκαβγάδες στο Power of Love: «Πόσο χρονών είσαι; Μοιάζεις μεγαλύτερη» – «Έχω καλό πλαστικό» (Vid)


Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί το έχει πάρει μάλλον προσωπικά και σε κάθε ένα από τα τελευταία Gala έχει και έναν μεγάλο καβγά με κάποιον ή κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Στο χτεσινό Gala σειρά του ζευγαριού που βρέθηκε απέναντι στον Σωκράτη ήταν αυτό της Άννας και του Παναγιώτη. Ο καβγάς είχε αρχίσει μέρες πριν ότνα σε κάποιο Live του Instagram η Άννα έκανε like σε ειρωνικά σχόλια κατά του Σωκράτη.

Αυτό εξόργισε τον παίκτη που την εγκάλεσε, μαζί της και τον σύντροφό της στο παιχνίδι τον Παναγιώτη αφού τους θεωρεί πλέον μία οντότητα. Μάλιστα κατηγόρησε τον Παναγιώτη ότι τον ελέγχει η Άννα και ότι ασχολούνται μαζί του γιατί όλη την εβδομάδα το ζευγάρι ήταν στην αφάνεια και χωρίς τηλεοπτικό χρόνο.

Οι παίκτες αντάλλαξαν λόγια και έφτασαν κάποια στιγμή σε κατινιές και υπονοούμενα που ακούγονται εκτός παιχνιδιού, στα social media.

– Άννα πόσο χρονών είσαι; Πόσο χρονών είσαι;
– Τριάντα.
– Τριάντα είσαι; Δείχνεις πολύ μεγαλύτερ… πιο ώριμη από την ηλικία σου.

«Τι σχέση έχει αυτό;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου με τον παίκτη να συνεχίζει σε ειρωνικό ύφος:

– Moυ δείχνει πολύ ώριμη για την ηλικία της. Θέλω να της πω ένα μπράβο. Ήταν υπονοούμενο όπως αυτό που είπε η Άννα ότι (η συμπεριφορά του Σωκράτη) είναι για γυναίκες.
– Εγώ έχω καλό πλαστικό!

O καβγάς συνεχίστηκε με τον Παναγιώτη να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σωκράτη και τον Πάνο να τον λογικέψει.


dailymedia

Post Top Ad


-->