Την πέφτει σε όλες ο Αλέξανδρος – «Η χειρονομία του δεν μου άρεσε» ΒΙΝΤΕΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/5/18

Την πέφτει σε όλες ο Αλέξανδρος – «Η χειρονομία του δεν μου άρεσε» ΒΙΝΤΕΟΈχει πάρει φόρα ο Κρητικός – Αντιδρούν οι συμπαίκτριες του!

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος διανύει την τέταρτη εβδομάδα στο σπίτι της αγάπης, και μέχρι στιγμής έχει βρεί τρεις αγάπες. Ο Κρητικός παίκτης του «Power of love» όπως δείχνει δεν ξέρει τι θέλει. Γιατί το λέμε αυτό; Αρχικά μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε πως ενδιαφέρεται για δεσμευμένο κορίτσι, κάτι που στην συνέχεια αποδείχθηκε πως το είπε για την Αθηνά.


Στην πορεία αφού κατάλαβε πως δεν του έβγαινε, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ειρήνη η οποία αποχώρησε μετά από λίγες μέρες. Όταν η Κύπρια παίκτρια Λίβαη έκανε την είσοδο της στο σπίτι του ριάλιτι ο Αλέξανδρος δήλωνε πως είναι πολύ διαφορετική από την Ειρήνη, και οι δύο τους ήρθαν αρκετά κοντά. Αφού έφυγε η Λίβαη την είσοδο της έκανε μια παλαιότερη παίκτρια η Μαρίνα και για μαντέψτε…του αρέσει και της την πέφτει στα ίσα!

Ας κάνουμε μια μικρή καταμέτρηση Αθηνά, Ειρήνη, Λίβαη, Μαρίνα…η επόμενη παρακαλώ! Σε τέσσερις εβδομάδες ο Αλέξανδρος τσίμπησε με τέσσερα κορίτσια, πως πρόλαβε καλέ.lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->