Ποιο εξωτερικό; Η Φουρέιρα ψάχνει να γίνει πρώτη γυναίκα στα μπουζούκια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/5/18

Ποιο εξωτερικό; Η Φουρέιρα ψάχνει να γίνει πρώτη γυναίκα στα μπουζούκιαΔεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες. Και η Fuego «πυρκαγιά» έχει γίνει σπίθα… Δεν φταίει βέβαια η Φουρέιρα. Φταίει το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει και εδώ και μια δεκαετία έχει πάψει να στροβιλίζεται στο lifestyle άνεμο του glam και την δηθενιά. Με εξαίρεση τον Ρουβά που απευθύνεται εδώ και χρόνια σε συγκεκριμένο κοινό κανένας και καμία ποπ τραγουδίστρια δεν μπορούν να κρατήσουν μαγαζί. Ο Έλληνας θέλει ντιριντάχτα, ζεϊμπέκικο και καψούρα. Έτσι η Νίτσα θα περιοριστεί και φέτος στον ρόλο της supporter. Και κοιτά να το κάνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους.


Μπαλέτα υπερπαραγωγή και περισσότερο χρόνο στην πίστα από αυτόν που είχε μέχρι σήμερα στα μαγαζιά που εμφανιζόταν. Και φυσικά ούτε λόγος για λαϊκό πρόγραμμα στο δεύτερο μέρος καθώς όταν το επιχείρησε στο πλευρό του Αργυρού το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Βέβαια πρώτο και κύριο ρόλο θα παίξει το κασέ. Που πλέον ανεβαίνει. Τρεις επιχειρηματίες την διεκδικούν, και οι τρεις για να πλαισιώσει μεγάλο ανδρικό όνομα. Με τους δύο μάλιστα λαϊκούς καλλιτέχνες έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια για τη Νίτσα…blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->