«Πιθανόν ο Μούζος πίσω από τον εμπρησμό του οχήματος της μητέρας μου» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/5/18

«Πιθανόν ο Μούζος πίσω από τον εμπρησμό του οχήματος της μητέρας μου»Νέες αποκαλύψεις από τον Δήμαρχο Πάφου με αφορμή τον ύποπτο Ηλία Μουζό για το αιματηρό επεισόδιο στην Λεμεσό κατά το οποίο τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος, ο Μούζος είναι επικεφαλής του μεγαλύτερου κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο, επαναλαμβάνοντας ότι «η αστυνομία γνώριζε για τη δράση του και αντί να ενεργοποιηθούν να πάνε να τον συλλάβουν τον άφησαν έξω με αποτέλεσμα να γίνει εκείνη η εμπλοκή στη Λεμεσό».


Ερωτηθείς ο κ. Φαίδωνος εάν πίσω από τον εμπρησμό του οχήματος της μητέρας τους κρύβεται ο Ηλίας Μούζος, ο Δήμαρχος Πάφου απάντησε «πιθανόν», προσθέτοντας ότι οι ανακριτές μετά από τόσους μήνες δεν τον ενημέρωσαν για το τι γίνεται με τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος εξαπέλυσε πυρά και κατά της ηγεσίας της αστυνομίας, αναφέροντας ότι γνώριζε για τον Μούζο ενώ υποστήριξε ότι «πήγαιναν άτομα να δώσουν καταθέσεις και τους έδιωχναν. Και αυτά τα άτομα είναι μπλεγμένα αλλά από αυτούς θα μάθεις την αλήθεια».
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->