Πυρκαγιές σε Λεμεσό και Λευκωσία κατέκαψαν άγρια βλάστηση - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/5/18

Πυρκαγιές σε Λεμεσό και Λευκωσία κατέκαψαν άγρια βλάστησηΕπίσης, η ώρα 13.05 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή παρά το χωριό Πάχνας της Επαρχίας Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πάχνας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14:31. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών με μία ρίψη κατά την διάρκεια περιπολίας του.

 Χθες, η ώρα 14:01 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε αποκαλάμες, άγρια βλάστηση και αριθμό ελιών παρά το χωρίο Ψιμολόφου.


Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκαν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:15.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν 2 Φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Ταμείου Θήρας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες από τις κοινότητες. Επίσης έγινε και μια ρίψη νερού από το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών το οποίο βρισκόταν σε περιπολία.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Μαΐου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 22ης Μαΐου 2018 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 28 αφορούσαν πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->