Πύρινος εφιάλτης για τέσσερα άτομα στη Δερύνεια – Παγιδεύτηκαν στον 1o όροφο μεζονέτας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/5/18

Πύρινος εφιάλτης για τέσσερα άτομα στη Δερύνεια – Παγιδεύτηκαν στον 1o όροφο μεζονέταςΤρομακτικές στιγμές έζησαν τέσσερα πρόσωπα που παγιδεύτηκαν στον πρώτο όροφο της οικίας τους μετά από πυρκαγιά στο ισόγειο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στις 12 και 25 χθες βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία (μεζονέτα) στην οδό Λιτούς στην Δερύνεια.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ‘Λοχία Αδάμου Αδάμου ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.50.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο ισόγειο του διαμερίσματος και στον 1ο όροφο υπήρχαν 4 παγιδευμένα άτομα  σε δωμάτια.


Τα 2 άτομα αποπαγιδεύτηκαν από τον πρώτο όροφο από γείτονες. Τα άλλα δύο άτομα διασωθήκαν με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία με την χρήση κλίμακας μέσο παραθύρου του δευτέρου ορόφου της κατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αριθμός αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρες νερού  με νερό από τα βυτία των οχημάτων.

Από την πυρκαγιά η κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιά θα διερυνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία .

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε σε ηλεκτρικό πρόβλημα σε οικιακή ηλεκτρική συσκευή.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->