Πειθαρχική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τη σύλληψη της συζύγου του Λουίς Κάρλος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/5/18

Πειθαρχική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τη σύλληψη της συζύγου του Λουίς ΚάρλοςΠάρθηκε η απόφαση σε σχέση με τη σύλληψη της γυναίκας του ποδοσφαιριστή της Δόξας Λουίς Κάρλος η οποία συνελήφθη στις 17 Ιανουαρίου από δύο Αστυνομικούς όταν πήγαινε για να πάρει από το σχολείο το παιδί της.

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες οι ανακριτές της ανεξάρτητης Αρχής Παραπόνων κατά της Αστυνομίας παρέδωσαν στο Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμα της υπόθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER αποφασίστηκε η πειθαρχική δίωξη των δύο Αστυνομικών που ενεπλάκησαν στη σύλληψη της γυναίκας από τη Βραζιλία.

Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ηγεσίας της Αστυνομίας η οποία θα αποφασίσει την ποινή που θα επιβληθεί στους δύο Αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν καθώς η γυναίκα βρισκόταν έξω από το σχολείο του παιδιού της για να το παραλάβει. Εκεί,  δύο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα με πολιτικά ρούχα σταμάτησαν μπροστά της με το υπηρεσιακό όχημα τους και της φόρεσαν χειροπέδες.

Στο δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα, όπως ισχυρίζεται, ζήτησε από τους αστυνομικούς να την σταματήσουν στο σπίτι της για να τους δείξει τα χαρτιά της. Οι αστυνομικοί όταν αντιλήφθηκαν τον μέγα λάθος τους και ότι συνέλαβαν την λάθος γυναίκα την άφησαν ελεύθερη.Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην πρεσβεία της χώρα της, ενώ το περίπολο της αστυνομίας βρισκόταν στην περιοχή για εξετάσεις αξιολογώντας πληροφορίες ότι υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Τα μέλη της δύναμης την ανέκοψαν για έλεγχο, όπως έκαναν και σε άλλους, ζητώντας περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά της. Οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω γυναίκα δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι ζητούσαν οι αστυνομικοί καθώς δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ούτε στην αγγλική ούτε στην ελληνική γλώσσα.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη της όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις αφού δεν είχε στοιχεία που να πιστοποιούν τόσο την ταυτότητα της όσο και την άδεια παραμονής  της στην Κύπρο.

Στη συνέχεια, αφού την έβαλαν στον περιπολικό κατάφεραν να συνεννοηθούν και την οδήγησαν στην οικία της, όπου τους προσκόμισε τα σχετικά έγγραφα. Έτσι στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->