Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Ο παίκτης του “POWER OF LOVE” και οι… «βίζιτες» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/5/18

Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Ο παίκτης του “POWER OF LOVE” και οι… «βίζιτες»Είναι μια ακόμη απόδειξη πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά “καλά παιδιά”. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν μπει μέσα σε αυτό προκειμένου να γίνουν γνωστοί να πάρουν λεφτά και μπροστά στους στόχους τους δεν ορρωδούν προ ουδενός. Σε απλά Ελληνικά; Δεν κολλάνε πουθενά.

Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι μαζί σας αυτά τα στοιχεία. ΟΧΙ. Δεν τα έβγαλα εγώ. Εγώ απλά τα φιλοξενώ στο μπλογκ μου, όπως έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Και το κάνω αναφέροντας πάντα την πηγή και τον δημοσιογράφο. Ο Κώστας Κωνσταντίνου απο το “ShowTime Cy” έφερε χθες στο φως μηνύματα στα οποία φέρεται ένας εκ των παικτών που είναι ήδη μέσα στο παινχίδι να κατηγορεί δυο συμπαίκτριες σου ότι κάνουν βίζιτες και ότι έχουν και Νταβατζή. Μάλιστα η συνονιλία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι του παίκτη με δημοσιογράφο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα: Ο συγκεκριμένος παίκτης ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως το όνομα του τελευταία παίζει πολύ….ΟΙ ΚΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ του «έντιμου» παίκτη – ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ – που θα προκαλέσει ΣΟΚ όχι μόνο στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ για το λόγο ότι έχει πάρε δώσε με δημοσιογράφους αλλά και επειδή ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ του που ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (και να τις σιχαθεί ο κόσμος)…. ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΣ Π@@@@Ν@Σ & ΒΙΖΙΤΕΣ…..

Μάλλον, δεν ξέρει πως στη ζωή αυτή ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ MR….”


blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->