Πάφος: Θρήνος για τον άτυχο Χάρη... Πήγαινε εκδρομή με τους φίλους του κι ο χάρος του έστεισε καρτέρι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/5/18

Πάφος: Θρήνος για τον άτυχο Χάρη... Πήγαινε εκδρομή με τους φίλους του κι ο χάρος του έστεισε καρτέριΘρήνος απο τον χαμό του 33χρονου Χάρη Δρουσιώτη, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο έπειτα απο νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην Πάφο.

Ο άτυχος 33χρονος, μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, πήγαινε εκδρομή με τις μηχανές με τους φίλους του. Ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι...

Γύρω στις 11:35, ο 33χρονος ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στον κύριο δρόμο Νικόκλειας Φασούλας με νότια κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη γυναίκα με συνοδηγό τον σύζυγό της 89 ετών με βόρεια κατεύθυνση, εξ αντιθέτου.


Από το δυστύχημα τραυματίστηκε κρίσιμα ο μοτοσικλετιστής και σοβαρά οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος.

Ακολούθως τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 33χρονος υπέκυψε στα τραύματά του περίπου στις 14:00 το απόγευμα.

Η 65χρονη φέρει κάταγμα στα πλευρά και κρατήθηκε για νοσηλεία και ο 89χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->