Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Οδύσσειας – Δεν αντιλήφθηκαν αμέσως το μοιραίο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/5/18

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Οδύσσειας – Δεν αντιλήφθηκαν αμέσως το μοιραίοΣτην τελευταία της κατοικία οδηγείται στις 4 το απόγευμα η αδικοχαμένη Οδύσσεια Ιακώβου η οποία σκοτώθηκε στο μεροκάματο το περασμένο Σάββατο, όταν καταπλακώθηκε από ράφι ενώ εργαζόταν σε καφετέρια στην λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο.

Η κηδεία της 24χρονης η οποία καταλείπει σύζυγο και ένα 3χρονο κοριτσάκι, θα τελεστεί από  τον  Ιερό  Ναό  Αγίου  Βασιλείου (Στρόβολο).

Η Οδύσσεια ήταν παντρεμένη με τον 27χρονος Henry Taylor, πρόσφυγα από την Ζιμπάμπουε, με τον οποίο ήταν μαζί από παιδιά ενώ ενώθηκαν με τα ιερά
δεσμά του γάμου πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η 24χρονη εργαζόταν στην εν λόγω καφετέρια τον τελευταίο ενάμιση μηνά καθώς άλλαξε δουλειά για να έχει την δυνατότητα να βλέπει περισσότερο την κορούλα της και τον σύζυγο της. Στην ίδια καφετέρια εργαζόταν και η μεγαλύτερη αδελφή της Οδύσσειας.

Το μοιραίο συνέβη γύρω στο μεσημέρι όταν η 24χρονη μετέβη στην αποθήκη για να πάρει νερά και χυμούς.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αλουμινένια ράφια δεν ήταν καλά στερεωμένα με αποτέλεσμα να καταπλακώσουν την Οδύσσεια ενώ μπλόκαρε και την πόρτα της αποθήκης.

Το συμβάν δεν έγινε αμέσως αντιληπτό από τους συναδέλφους της αλλά λίγη ώρα αργότερα λόγω της απουσίας της 24χρονης από την θέση εργασίας της.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Επιθεωρήσεως Εργασίας, Αναστάσιο Γιαννάκη, εναντίον της καφετέριας άρχισε ποινική διαδικασία, αναφέροντας ότι ο νόμος προνοεί μέχρι 80 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και μέχρι τέσσερα χρόνια φυλάκιση, ή και τις δύο ποινές μαζί.


Συντετριμμένος ο σύζυγος της Οδύσσειας
 

«Εγώ δουλεύω σε φούρνο και οι ώρες μας ήταν πολύ δύσκολες με το μωρό. Μόλις σχολούσα εγώ, έφευγε αυτή για δουλειά. Δεν βλέπαμε ο ένας τον άλλο και ούτε το μωρό. Και είπαμε να το αλλάξουμε αυτό. Και για αυτό άλλαξε δουλειά. Έτσι βλέπαμε ο ένας τον άλλο συνέχεια. Πήγαιναν όλα καλά. Έβλεπε το μωρό της συνέχεια» δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της Οδύσσειας.

Οι δυο νεαροί πέρασαν δύσκολα αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια όπως ονειρεύονταν… Ωστόσο η μοίρα έμελλε να παίξει άσχημο παιχνίδι στην Οδύσσεια…

«Έμεινα κάποιο καιρό χωρίς σπίτι και η οικογένεια της μου πρόσφεραν σπίτι να μείνω χωρίς να με ξέρουν. Δεν έχει καλύτερη οικογένεια από αυτούς. Η Οδύσσεια ήταν το πιο αθώο πλάσμα που μπορείς να γνωρίσεις και η πιο σωστή γυναίκα που μπορείς να βρεις. Στάθηκε δίπλα μου τόσο καιρό. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Παντρευτήκαμε πριν από 2 χρόνια» ανέφερε ο σύζυγος της.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->