Μπηχτές και καρφιά ανάμεσα στις συνεργάτιδες της Αριστοτέλους - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/5/18

Μπηχτές και καρφιά ανάμεσα στις συνεργάτιδες της Αριστοτέλους - VIDEOΟ διαπληκτισμός ανάμεσα στις συνεργάτιδες της Αριστοτέλους ήταν έντονος... με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει όσα άκουγε on air.

Την Πέμπτη, 17/5, η συνεργάτιδα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" Εριλένα Πελαγία μεταμορφώθηκε σε ανταποκρίτρια της εκπομπής στο Λονδίνο για την κάλυψη του γάμου της χρονιάς, του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν.

Η εμφάνιση της Εριλένας εντυπωσίασε την οικοδέσποινα της εκπομπής, η οποία δημόσια της πρότεινε να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη και ότι θα την στηρίξει αν το αποφασίσει...

"Θα πάεις σε σχολή όμως Εριλένα μου α! Θα σε προετοιμάσω εγώ" είπε η Ιωάννα Λαμπροπούλου. Τότε η Βαρβάρα Ζαχαρίου σχολίασε: "Σαν την Λαμπροπούλου που πήγε σχολή δημοσιογραφίας".


Η Ιωάννα φυσικά και απάντησε λέγοντας: "Όχι. Έχουμε ξακαθαρίσει νομίζω τους ρόλους μας". Η Αριστοτέλους γελώντας σχολίασε: "Αμάν Βαρβάρα" και η Βαρβάρα Ζαχαρίου ανταπάντησε: "Ε όχι και να τους στέλνει να σπουδάσουν Χριστιάνα μου".

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου δεν έμεινε εκεί και το τερμάτισε λέγοντας: 'Τι εννοείς Βαρβάρα; Εσύ δεν σπούδασες δημοσιογραφία; Εγώ είμαι μια ηθοποιός σε ένα πάνελ. Δεν είμαι δημοσιογράφος ούτε διεκδίκησα τον τίτλο της δημοσιογράφου...".

Δείτε τι ακολούθησε και την αντίδραση της Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->