Μητέρα 3χρονου παιδιού η άτυχη Οδύσσεια… Πάλευε με τον σύζυγο της να το μεγαλώσουν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/5/18

Μητέρα 3χρονου παιδιού η άτυχη Οδύσσεια… Πάλευε με τον σύζυγο της να το μεγαλώσουνΘλίψη και οδύνη σκόρπισε ο θάνατος της 25χρονης Οδύσσειας Ιακώβου από τον Στρόβολο η οποία «έσβησε» χθες το μεσημέρι στο μεροκάματο έπειτα από εργατικό ατύχημα.

Η άτυχη Οδύσσεια ήταν μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού και εργαζόταν στην καφετέρια στην λεωφόρο Τσερίου προκειμένου να καταφέρει μαζί με τον σύζυγο της να μεγαλώσουν το παιδάκι τους, καθώς προέρχονται και οι δυο από φτωχές οικογένειες.  Δυο νεαροί που πέρασαν δύσκολα μέχρι να καταφέρουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς ο σύζυγος της Οδύσσειας είναι από την Ζιμπάμπουε. Τελικά όμως κατάφεραν να φτιάξουν την δική τους οικογένεια…

Ωστόσο η μοίρα έμελλε να της παίξει άσχημο παιχνίδι…


Χθες γύρω στις 1.15μ.μ., η 25χρονη ενώ βρισκόταν στην εργασία της, είχε μεταβεί σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του εστιατορίου για να πάρει νερά και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη τραυματίστηκε στον λαιμό.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Επίσης έρευνες διεξάγονται και από πλευράς Υπουργείου Εργασίας ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο η καφετέρια τηρούσε τις απαραίτητες διαδικασίες για την ασφάλεια των εργαζομένων.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->