«Μίλησε» το DNA στο φονικό όπλο για το στυγερό έγκλημα του Στροβόλου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/5/18

«Μίλησε» το DNA στο φονικό όπλο για το στυγερό έγκλημα του ΣτροβόλουΤα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στο φονικό όπλο και τα αιματωμένα ρούχα που παραλήφθηκαν από την πατρική οικία του 33χρονου υπόπτου για το στυγερό έγκλημα του Στροβόλου, έχει στα χέρια της η ανακριτική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα «έδειξαν» τον 33χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο που με το μαχαίρι επέφερε 9 μαχαιριές στην γυναίκα και 26 στον σύζυγο της οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος (1η σύλληψη) είναι το πρόσωπο που υπέδειξε στους ανακριτές που κρυβόταν το φονικό όπλο και τα ρούχα ενώ ισχυρίστηκε ότι τα ρούχα ήταν δικά του αλλά τα είχε δανείσει στον δολοφόνο, δείχνοντας άλλο πρόσωπο από αυτούς που έχουν συλληφθεί.

Μετά τα αποτελέσματα του DNA οι ανακριτές αναμένεται να ανακρίνουν εκ νέου τον 33χρονο.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι τρείς άλλοι συλληφθέντες έχουν δείξει ως δολοφόνο τον 33χρονο ενώ σε ανάκριση τους ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.


Μετά τις ομολογίες και των τριών και τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των ανακριτών, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Όπως προκύπτει, το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν η ληστεία του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στην οικία του ζεύγους, ωστόσο η δολοφονία του ζεύγους ήταν στα πλάνα των υπόπτων, σε περίπτωση που χρειαζόταν, όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο ένας εκ των υπόπτων.

Οι 4 ύποπτοι είχαν συναντηθεί στην οικία του 33χρονου προκειμένου να οργανώσουν την ληστεία στην οικία του ζεύγους στην οδό Ζαλόγγου.

«Εγκέφαλος» του σχεδίου ο 33χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν ο ένας εκ των δραστών ενώ ο δεύτερος δράστης ήταν ο 22χρονος (4η σύλληψη).

Οι δυο είχαν σκοπό να ακινητοποιήσουν τους ενοίκους, δένοντάς τους, και στη συνέχεια να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο που γνώριζε ο 33χρονος ότι υπήρχε εντός της οικίας.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->