«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο της άτυχης Οδύσσειας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/5/18

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο της άτυχης ΟδύσσειαςΗ νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 25χρονης Οδύσσειας Ιακώβου που σκοτώθηκε στο μεροκάματο ενώ εργαζόταν σε καφετέρια στην λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο, διενεργήθηκε το πρωί.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της άτυχης 25χρονης προήλθε από σφυξία συνεπεία συμπίεσης του θωρακικού τοιχώματος.

Η 25χρονη, καταλείπει σύζυγο και ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Συντετριμμένος ο 27χρονος σύζυγος της άτυχης Οδύσσειας Ιακώβου
ανέφερε ότι η Οδύσσεια άλλαξε δουλειά και εργαζόταν στην καφετέρια, προκειμένου να βλέπει περισσότερο χρόνο την κορούλα τους και τον ίδιο.


«Εγώ δουλεύω σε φούρνο και οι ώρες μας ήταν πολύ δύσκολες με το μωρό. Μόλις σχολούσα εγώ, έφευγε αυτή για δουλειά. Δεν βλέπαμε ο ένας τον άλλο και ούτε το μωρό. Και είπαμε να το αλλάξουμε αυτό. Και για αυτό άλλαξε δουλειά. Έτσι βλέπαμε ο ένας τον άλλο συνέχεια. Πήγαιναν όλα καλά. Έβλεπε το μωρό της συνέχεια» ανέφερε ο σύζυγος της Οδύσσειας.

Οι δυο νεαροί είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια ενώ παντρεύτηκαν πριν από δυο χρόνια. Δυο νεαροί οι οποίοι πέρασαν δύσκολα αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια όπως ονειρεύονταν…

«Έμεινα κάποιο καιρό χωρίς σπίτι και η οικογένεια της μου πρόσφεραν σπίτι να μείνω χωρίς να με ξέρουν. Δεν έχει καλύτερη οικογένεια από αυτούς. Η Οδύσσεια ήταν το πιο αθώο πλάσμα που μπορείς να γνωρίσεις και η πιο σωστή γυναίκα που μπορείς να βρεις. Στάθηκε δίπλα μου τόσο καιρό. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Παντρευτήκαμε πριν από 2 χρόνια» είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->