Μαριλένη Σταύρου: Έκοψε την αντλία σε βενζινάδικο – «Να πιάμε φωθκιά!» ΒΙΝΤΕΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/5/18

Μαριλένη Σταύρου: Έκοψε την αντλία σε βενζινάδικο – «Να πιάμε φωθκιά!» ΒΙΝΤΕΟΕκτός εαυτού με την συμπεριφορά του βενζινάρη – «Μα όι να μου κάμεις το σιερούι σου»

Για άλλη μια φορά το «Fars Attack» μας χάρισε άφθονο γέλιο με μια καλοστημένη και ευφυέστατη πλάκα. Θύμα η ηθοποιός Μαριλένη Σταύρου αλλά και ο μπαμπάς της Βασίλης Σταύρου.

Στην φάρσα το πολύτιμο λιθαράκι του έβαλε και ο σύζυγος της Μαριλένης, Πέτρος Σολωμού, ο οποίος είναι και μέλος της ομάδας του «Fars Attack». Ο ρόλος του συζύγου ήταν να παρακολουθεί την βενζίνη στο αυτοκίνητο της Μαριλένης, και όταν πλησιάζει να αδειάσει να ειδοποιήσει την ομάδα.


Όταν λοιπόν η Μαριλένη πήγε στο πρατήριο βενζίνης, χωρίς να καταλάβει τίποτα έβγαλε την αντλία και την πήρε μέχρι το σπίτι της. Ο βενζινάρης πήγε να πάρει εξηγήσεις και αποζημίωση με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

Η Μαριλένη όχι μόνο δεν αναστατώθηκε με το συμβάν, αλλά έκανε και χιούμορ. Στο τέλος η ηθοποιός πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά της να την βγάλει από την δύσκολη θέση. Ωστόσο, η συμπεριφορά του φάρσερ ήταν αυτή που έκανε την Μαριλένη να εκνευριστεί ενώ συνεχώς ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη .

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->