Απίστευτο: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έπεισε τον Γιώργο Εφραίμ να κάνουν μαζί live video στο instagram - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/5/18

Απίστευτο: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έπεισε τον Γιώργο Εφραίμ να κάνουν μαζί live video στο instagram


«Αγάπη μου πε γειά στα παιθκιά…»  Ο ντροπαλός Εφραίμ στο live της Χριστιάνας Αριστοτέλους! 

Βραδιά Eurovision χθες Τρίτη (9/5) και η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την ομάδα της μας επιφύλασσαν μια έκπληξη. Όλοι μαζί μαζευτηκαν να παρακολουθήσουν τον Ά ημιτελικό και φυσικά την εμφάνιση της Κύπρου.


Η Χριστιάνα δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην συνάντηση, εφόσον η μικρή Μελίνα άργησε να κοιμηθεί. Αυτό φυσικά δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βρίσκεται στην παρέα, και με μία live σύνδεση μέσω Instagram μας έκανε την μεγάλη έκπληξη και εμφανίστηκε μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ από το σπίτι τους.

Καθώς μιλούσε η παρουσιάστρια πλησίασε τον Εφραίμ λέγοντας του να πει και αυτός ένα γειά αφήνοντας τους συνεργάτες της έκπληκτους. Ο Γιώργος Εφραίμ είναι γνωστό πως δεν του αρέσει καθόλου η προβολή, και νιώθει αμήχανα όταν βρίσκεται στα φώτα λόγω της Χριστιάνας. Μάλιστα ο Χάρης το σχολίασε λέγοντας στον αδερφό της Χριστιάνας πως ο Εφραίμ εμφανίστηκε στο live.

Το μεγάλο ερώτημα στην Χριστιάνα παρέμεινε αναπάντητο από την παρουσιάστρια. Τελικά ποιόν τελικό θα παρακολουθήσει το Σάββατο (12/5); Eurovision ή Αποέλ-Ανόρθωση;

lifenewscy

Post Top Ad


-->