Ξυλοφόρτωνε την έγκυο συμβία του - Καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση 22χρονος στην Πάφο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/5/18

Ξυλοφόρτωνε την έγκυο συμβία του - Καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση 22χρονος στην ΠάφοΠοινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου  σε 22χρονο ο οποίος ξυλοφόρτωσε σε δύο περιπτώσεις την 20χρονη εγκυμονούσα συμβία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 20χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να διακόψουν τη σχέση τους κάτι που ο 22χρονος αρνήθηκε.

Στην απόφαση του το Δικαστήριο αναφέρει ότι «η προσπάθεια του κατηγορουμένου όμως να πείσει την παραπονούμενη να συνεχίσουν τη σχέση αυτή, έγινε με ένα εγωιστικό και ανεπίτρεπτο τρόπο. Κατέφυγε στη βία και όπως φαίνεται μέσα από τα γεγονότα στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2017 προκάλεσε ζημιές στην οικία της παραπονούμενης, αλλά το χειρότερο άσκησε σωματική βία στην παραπονούμενη, την κτύπησε, την κλώτσησε σε διάφορα μέρη του σώματος της κα της προκάλεσε σωματικές βλάβες όπως φαίνονται μέσα από ευρήματα της ιατροδικαστού.


Μπορεί οι σωματικές βλάβες της παραπονούμενης να περιορίζονται σε εκχυμώσεις και εκδορές, όμως αυτό δεν υποβαθμίζει τη σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε ο κατηγορούμενος».

Μετά την πρώτη επίθεση κατά της 20χρονης, ο 22χρονος αγνόησε από την πρώτη μέρα τα περιοριστικά μέτρα που του επιδόθηκαν από το δικαστήριο και άσκησε εκ νέου βία εναντίον της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος, αφότου ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του και παρέμεινε ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές οι δύο τους συμφιλιώθηκαν και η 20χρονη τον επισκεπτόταν.

Παρ’ όλα αυτά το δικαστήριο επέβαλε την 15μηνη ποινή φυλάκισης στον 22χρονο ο οποίος περιμένει να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό από την 20χρονη.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->