Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγωγή του! Από που είναι; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγωγή του! Από που είναι;Η είδηση που δεν ήξερε κανείς!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης μαζί με τον δίδυμο αδερφό του!

Οι δυο τους μάλιστα έκαναν και μιας άκρως σέξι φωτογράφηση και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν το θέμα της καταγωγής τους, για την οποία έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες.Κωνσταντίνος: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

Δημήτρης: «Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα».


wifinews.gr

Post Top Ad


-->