Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν πολύ ωραία!» όταν «πήγε» με άντρα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/5/18

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν πολύ ωραία!» όταν «πήγε» με άντραΗ δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου με το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Ο δήμαρχος Στυλίδας με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του είπε στο Votre Beaute: "Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία".


Μετά την προβολή της συνέντευξής του αυτής για να δηλώσει την συμπαράσταση των συμπολιτών του είπε: "Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ”δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποιά είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν ”δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που καολουθεί:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->