Γιάννης Μπέζος: Έρχεται με νέα κωμική σειρά! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/5/18

Γιάννης Μπέζος: Έρχεται με νέα κωμική σειρά!Το πιλοτικό επεισόδιο γυρίστηκε ήδη…

Πανέτοιμος να επιστρέψει στη μικρή οθόνη είναι ο Γιάννης Μπέζος!
Το νέο του σήριαλ στον ΑΝΤ1 σεναρίου Τίνας Καμπίση αποτελεί γεγονός, με το πιλοτικό επεισόδιο να έχει ήδη γυριστεί και να χαρίζει στο κανάλι μία σημαντική πρώτη εικόνα που «προδίδει» τη σίγουρη επιτυχία του όλου project.

Τίτλος της πολλά υποσχόμενης κωμικής σειράς; Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι αρχικά οι συντελεστές χρησιμοποιούσαν ως τίτλο εργασίας το «Μαζί σου», πλέον η ονομασία που προκρίνεται είναι η «Οι απίθανοι».Στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου θα βρεθεί -αν δεν αλλάξει κάτι λόγω πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων- η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία δεν θα υποδυθεί τη σύντροφο μα… την κόρη του πρωταγωνιστή, ενός χήρου με τρία μεγάλα παιδιά.

Τον ρόλο μίας ακόμα κόρης -δίδυμης της Κατερίνας μάλιστα- έχει αναλάβει η ταλαντούχα Παρθένα Χοροζίδου, με τη χημεία των ηθοποιών να είναι κάτι περισσότερο από φανερή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Μπέζο να υποδύεται έναν αρκετά μεγαλύτερο ηλιακιακά χαρακτήρα, καθώς μέχρι πρότινος τον είχαμε συνηθίσει με παιδιά που… με δυσκολία έφταναν τα 20 τους χρόνια!

dailymedia.gr

Post Top Ad


-->