Δείτε το. Έρχεται μεταμεσονύκτιο Game of Love ακατάλληλο για ανηλίκους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/5/18

Δείτε το. Έρχεται μεταμεσονύκτιο Game of Love ακατάλληλο για ανηλίκουςΜου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ και το μοιράζομαι μαζί σας με κάθε επιφύλαξη. Αν και στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στο Game of Love και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα νούμερα στο τραπέζι έπεσε η εξής σκέψη: Προβολή του κανονικού επεισοδίου στις 21.00,  late night ζώνη με τον Αντώνη Κανάκη και μετά extra επεισόδιο του GOL το οποίο θα είναι πολύ πιπεράτο με καυτές σκηνές και την ένδειξη του «Χ» δηλαδή «κατάλληλο μόνο για ενήλικες».


Το σενάριο έχει βάση όμως αν υλοποιηθεί στην πράξη θα προκαλέσει θύελλα εντός ΑΝΤ1 κυρίως από τον Αντώνη Κανάκη που είναι υπεύθυνος της late night ζώνης του καναλιού.

Βέβαια διαφημιστικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδώσει στις 02.00 το πρωί ωστόσο ο ντόρος που θα προκληθεί θα είναι τεράστιος και έτσι θα «τσιμπήσουν» προς τα πάνω και τα νούμερα του πιο soft επεισοδίου που θα παίζει νωρίτερα. Άλλη σκέψη είναι το hot επεισόδιο να παίζει μόνο μια φορά την εβδομάδα κάθε Παρασκευή μετά τις 12.30 το βράδυ…


blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->