Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του DanSing 6 - «Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/5/18

Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του DanSing 6 - «Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα»Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν έκρυψε την στεναχώρια της και μοιράστηκε πόσο περίεργα ένιωθε πριν, μετά, αλλά και κατά την διάρκεια της πρεμιέρα του DanSing 6.

Την ημέρα της πρεμιέρας του 'DanSing 6" η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχασε το γούρι της.

Η ίδια δεν έκρυψε πόσο περίεργα ένιωθε που δεν φορούσε το γούρι της.

Μιλώντας μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" την Τρίτη, 15/5, έδειξε πόσο περίεργα αισθάνεται που δεν φοράει το κολιέ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, μιας και είναι το δώρο που της έκανε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου όταν γεννήθηκε η κόρη τους.


Πρόκειται για μια καρδιά, η οποία γράφει ο όνομα της κόρης της, Αριάδνης, και η παρουσιάστρια του TvOne επεσήμανε ότι το φορά πάντα.

 Όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Για κάποιο λόγο πήγαν όλα στραβά χθες από το πρωί... Έχασα το γούρι μου...Όχι δεν το βρήκα. Έχασα το γούρι μου και δεν το είχα χθες. Ένιωθα μια περίεργη διάθεση. Τα συνδύασα όλα... οτιδήποτε αρνητικό έγινε χθες...".

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->