Έλλη Κοκκίνου: Με μπραζίλ μαγιό στην παραλία! Το αρετουσάριστο κορμί της και το φλερτ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/5/18

Έλλη Κοκκίνου: Με μπραζίλ μαγιό στην παραλία! Το αρετουσάριστο κορμί της και το φλερτ!


Sexy κι όποιος αντέξει... Η Έλλη Κοκκίνου δείχνει πως ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της και βάζει κάτω πολλές 20άρες που θα ήθελαν να έχουν το κορμί της.


Η εκρηκτική ερμηνεύτρια ξεκίνησε τις εξορμήσεις στις παραλίες προκαλώντας «ταραχή» και τραβώντας τα αντρικά βλέμματα. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση απόλαυσε τον καυτό ήλιο και έκανε το πρώτο της μπάνιο πριν ακόμα μπει ο Μάιος.


To Youweekly την πέτυχε κατ’ αποκλειστικότητα στον Αστέρα Βουλιαγμένης καλά κρυμμένη και ακομπλεξάριστη ανάμεσα στους υπόλοιπους λουόμενους να κάνει την αρχή για τη φετινή σεζόν στο τροπικό της μαύρισμα.

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι χωρίς ίχνος ρετούς και πραγματικό το κορμί της Έλλης Κοκκίνου κόβει την ανάσα αφού είναι... αψεγάδιαστο.Βέβαια, η τραγουδίστρια φροντίζει πολύ να το διατηρεί σε φόρμα, με έντονη γυμναστική και αυστηρή διατροφη.Φυσικά, δεν έλειψε το φλερτ από την Έλλη αφού πολλοί ήταν εκείνοι που την πλησίασαν για να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο της και όχι μόνο!Από το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 09/05 μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: NDP

Post Top Ad


-->