ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό στον Ύψωνα - Πώς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς – Βρήκαν σε ποιόν ανήκει το όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/5/18

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό στον Ύψωνα - Πώς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς – Βρήκαν σε ποιόν ανήκει το όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της φονικής επίθεσης κατά αστυνομικών στον Ύψωνα της Λεμεσού γύρω στις 23:00 (05/5).

Όπως σημειώσαμε και προηγουμένως, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από δυο γνωστά στις Αρχές εγκληματικά στοιχεία, ενώ ο συνάδελφος του πρώτου έχει τραυματιστεί ελαφρά, προλαβαίνοντας να πυροβολήσει έναν εκ των δραστών.

Οι δράστες βρίσκονταν σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως που ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στον Ύψωνα. Επειδή κινήθηκαν υποψίες, ειδοποιήθηκε περιπολικό να μεταβεί στην περιοχή.

Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, ο ένας αστυνομικός κατέβηκε από το αστυνομικό όχημα και προσέγγισε το αυτοκίνητο ενοικιάσεως (στη φωτογραφία κάτω, η σκηνή της φονικής επίθεσης).


Οι δυο παράνομοι άρχισαν να πυροβολούν κατά των δυο αστυνομικών, τραυματίζοντας τον έναν πολύ σοβαρά (εκείνον που τους προσέγγισε πρώτος), ενώ από σφαίρα τραυματίστηκε και ο δεύτερος αστυφύλακας. Ο τελευταίος κατάφερε να πυροβολήσει με το υπηρεσιακό του όπλο τον έναν εκ των δραστών.(Η οικογένεια της Αστυνομίας, είναι συγκλονισμένη. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, βρίσκονται περιπολικά -βλ. φωτό πάνω- όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας αστυνομικός).

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ανθρωποκυνηγητό, αφού στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας.

Πληροφορία αναφέρει ότι οι δράστες είναι περικυκλωμένοι στην κτηνοτροφική των Πολεμιδιών.

Το αυτοκίνητο των εγκληματιών, φαίνεται να ενοικιάστηκε από έναν εκ των δυο καταζητούμενων για τις ληστείες στην Λεμεσό. Να θυμίσουμε ότι για τις ληστείες καταζητούνται οι Χάρης Σαρίδης (34 χρόνων) και Χαράλαμπος Καλογερίδης (33 χρόνων).


tothemaonline

Post Top Ad


-->