Είδε ψυχίατρο και πάει Δικαστήριο ο Τζιωνής - Για πρώτη φορά μαζί και οι «4» στο εδώλιο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/5/18

Είδε ψυχίατρο και πάει Δικαστήριο ο Τζιωνής - Για πρώτη φορά μαζί και οι «4» στο εδώλιοΚαταχωρείται στο  δικαστήριο η υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.

Ο φάκελος της υπόθεσης παρουσιάστηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία, όπου δόθηκαν οδηγίες να καταχωρηθεί στο δικαστήριο, για παραπομπή και των τεσσάρων συλληφθέντων στο Κακουργιοδικείο.

Πρόκειται για τον 33χρονο Λοϊζο Τζιωνή ο οποίος ομολόγησε  τη δολοφονία του ζεύγους, τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του, την 21χρονη συμβία του Τζιωνή και έναν 22χρονο ο οποίος μπήκε στο σπίτι των θυμάτων μαζί με το δολοφόνο.


Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι είναι συνολικά 13 και αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσουν την κράτηση και των τεσσάρων κρατουμένων.

Εξάλλου σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» ο Τζιωνής εξετάστηκε από ψυχίατρο κατόπιν αιτήματος του και κρίθηκε ότι μπορεί να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->