Δώρος Παναγίδης: Η κίνηση ανθρωπιάς που συγκινεί - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/5/18

Δώρος Παναγίδης: Η κίνηση ανθρωπιάς που συγκινείΟ ευαίσθητος χαρακτήρας του Δώρου δεν είναι βιτρίνα!

Ο πρώην παίκτης του «Power of love», Δώρος Παναγίδης, μας έχει αποδείξει από τον πρώτο μήνα συμμετοχής του στο παιχνίδι πως είναι ευαισθητοποιημένο άτομο. Να υπενθυμίσουμε πως όταν βγήκε για πρώτη φορά αγαπητός παίκτης στο ριάλιτι αγάπης και κέρδισε 2.500 ευρώ τα οποία πρόσφερε στον 8χρονο Κωνσταντίνο, που χρειαζόταν να μεταβεί στην Γερμανία για επέμβαση, λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πολλοι έσπευσαν να κακολογήσουν την κίνηση του αυτή, λέγοντας πως τα κάνει όλα για να τραβάει τα βλέμματα και την δημοσιότητα στο πρόσωπο του. Ωστόσο λίγο καιρό μετά ο Δώρος διαψεύδει τα κακόβουλα σχόλια στο πρόσωπό του, με σκοπό να δίνει μόνο αγάπη όπως είπε και ο ίδιος.


Σε ανάρτηση του την Τετάρτη (23/5) ο Δώρος ανακοίνωσε συνεργασία του με τον Συνδεσμο Ασθενών και Φίλων «Ευ-ζω». Ο Δώρος έγραψε τα εξής: «Ένα παιχνίδι τελειώνει και ένα όραμα ξεκινά! Αυτό που υποσχεθήκαμε θα το κάνουμε γιατί όπως έχω πει η αγάπη έχει ροή… Όλη αυτήν την αγάπη και συγκίνηση που πήρα από εσάς θα την ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο… Κάνοντας κάτι γι’ αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη από εμάς!… Μείνετε συντονισμένοι Με την κ.Δέσπω Μαυρομιχάλη πρόεδρο του συνδέσμου «Ευ-Ζω» Συνδεσμος Ασθενών και Φίλων και την αγαπημένη Elena Georgiou.»

Δείτε την ανάρτηση του:


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->