Ο Δώρος και η Αθηνά επέστρεψαν στο σπίτι του Power of Love μετά από μία εβδομάδα! [βίντεο] - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/5/18

Ο Δώρος και η Αθηνά επέστρεψαν στο σπίτι του Power of Love μετά από μία εβδομάδα! [βίντεο]Τι είπαν και πως τους αντιμετώπισαν οι συμπαίκτες τους;

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, στο επεισόδιο του “Power of Love” της Δευτέρας, 14 Μαϊου, που μετέδωσε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, επέστρεψαν στο σπίτι μετά από αρκετές ημέρες απουσίας τους, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και το τηλεοπτικό κοινό.


“ Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε”, είπε ο Δώρος, με την Αθηνά να συμπληρώνει λέγοντας: “ Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι”.

Οι δύο παίκτες πήραν τις φωτογραφίες τους από το σπίτι, όπως είθισται για τους παίκτες που αποχωρούν, αποχαιρετώντας οριστικά το “Power of Love”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr:


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->