Δημοσία δαπάνη η κηδεία του 10χρονου μαθητή με απόφαση του Υπουργικού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/5/18

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του 10χρονου μαθητή με απόφαση του ΥπουργικούΔημοσία δαπάνη θα τελεστεί αύριο η κηδεία του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή, αφότου κτύπησε στο κεφάλι, ενώ έπαιζε μπάσκετ κατά την ώρα του μαθήματος της φυσικής αγωγής, στο σχολείο όπου φοιτούσε.

Η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου δήλωσε μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, πως το Υπουργικό αποφάσισε την κάλυψη των εξόδων για την κηδεία του μικρού Σταύρου Γιωργαλλή, η οποία θα γίνει αύριο.

Πρόσθεσε πως αποφασίστηκε επίσης οι σημαίες σε όλα τα δημόσια εκπαιδευτήρια να κυματίζουν μεσίστιες.Αύριο ή μεθαύριο έτοιμο το πόρισμα του Υπ. Παιδείας

Αύριο ή μεθαύριο, θα ολοκληρωθεί το πόρισμα και αφού το μελετήσουμε θα δούμε πώς προχωράμε, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, σε σχέση με τον αδόκητο θάνατο του 10χρονου.

Σε ερώτηση, κατά την επίσκεψή του στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Δασούπολη, με την ευκαιρία της πρώτης μέρας των Παγκύπριων Εξετάσεων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται.

"Αυτή τη στιγμή που μιλούμε ο ερευνών λειτουργός μαζί με τους Επιθεωρητές του Σχολείου, την Επιθεωρήτρια των Γενικών Μαθημάτων και τον Επιθεωρητή του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής καθώς επίσης και λειτουργοί Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου είναι στο συγκεκριμένο σχολείο και συνεχίζονται οι καταθέσεις", συμπλήρωσε.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->