Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό για γοητευτικό ηθοποιό! Δείτε ποια επώνυμη Κύπρια του έκλεψε την καρδιά - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/5/18

Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό για γοητευτικό ηθοποιό! Δείτε ποια επώνυμη Κύπρια του έκλεψε την καρδιά


Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή γράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Παπαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Μαρίζα Ρίζου.

Όπως μετέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που κινείται στα καλλιτεχνικά παρασκήνια, οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβουν από τον στενό κύκλο τους, τη σχέση που τους συνδέει.


Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, γνωρίστηκαν σε φιλικό επίπεδο αρκετό καιρό προτού γίνουν ζευγάρι και μάλιστα πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν συνεργαστεί σε εκδήλωση απονομής βραβείων.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βίωσε μια σοβαρή κρίση στον γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά και τελικά οι δυο τους χώρισαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας Ρίζου με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη.dailystarscy

Post Top Ad


-->