Στέλιος Κρητικός: Ο ανατριχιαστικός λόγος που σταμάτησε την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/5/18

Στέλιος Κρητικός: Ο ανατριχιαστικός λόγος που σταμάτησε την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή!


Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη ο Στέλιος Κρητικός!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε τη συνεργάσια του με τον Μάρκο Σεφερλή.


Με τον Μάρκο Σεφερλή θα ξανασυνεργαζόσουν;

Eίναι μια συνεργασία για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Με τον Μάρκο πέρασα καταπληκτικά εξίμισι χρόνια και γυρίσαμε όλο τον κόσμο. Γέλια, αστεία, χειροκροτήματα, επιτυχίες. Στη δουλειά μας δεν μπορείς να κλείσεις ένα κεφάλαιο με ανθρώπους που αγαπάς και θαυμάζεις. Στην ίδια λεωφόρο κινούμαι, απλώς κάνεις μια στάση δεξιά, μια αριστερά.

Γιατί διακόψατε τη συνεργασίας σας;

Ήταν μια δική μου απόφαση πέρυσι τον Μάιο. Είχα να κάνω διακοπές επτά χρόνια και ήθελα να δω την οικογένεια μου. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και συμβαίνουν κάποια πράγματα που σου χτυπούν το καμπανάκι και σου θυμίζουν ότι ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις στη ζωή σου. Οι γονείς μου ζουν στη Ρόδο, είχαν ένα σοβαρό τρακάρισμα και πήγαν στο νοσοκομείο. Με πήρε, λοιπόν, ο αδερφός μου και του είπα ότι δε μπορώ να έρθω γιατί κάνω πρόβα Generale στο θέατρο. Ένιωσα τρομερές τύχεις. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ένα μήνα μετά έμαθα ότι ο μπαμπάς της γυναίκας μου έχει πρόβλημα με την καρδιά του και πρέπει να γίνει τριπλό Bypass. Όποτε άρχισα να αισθάνομαι ότι περνάει ο χρόνος, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, συμβαίνουν γεγονότα και εγώ είμαι μακριά. Κάπως έτσι βρήκα το θάρρος να φύγω.

Post Top Ad


-->