Ασφυκτικά γεμάτες οι παραλίες - Επί ποδός η Αστυνομία για την επιστροφή των εκδρομέων - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/5/18

Ασφυκτικά γεμάτες οι παραλίες - Επί ποδός η Αστυνομία για την επιστροφή των εκδρομέωνΚατακλυσμός σήμερα και οι εκδρομείς βρήκαν καταφύγιο στις παραθαλάσσιες περιοχές. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με το τριήμερο βρήκε αρκετούς συμπολίτες μας στις θάλασσες για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.

Οι παραλίες σε Πρωταρά, Αγία Νάπα, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο είναι ασφυκτικά γεμάτες από ντόπιους τουρίστες, οι οποίοι βρήκαν μια ευκαιρία χαλάρωσης μακριά από την πόλη.

Μικροί και μεγάλοι χαίρονται τη μέρα, ενώ το πρόγραμμα των εορτασμών θα κορυφωθεί σήμερα σε όλες τις πόλεις με χορούς τραγούδια και φυσικά πολλά παιχνίδια.


Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία για αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών.

Οι αρχές από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιούν συνεχώς περιπολίες, ενώ το απόγευμα σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρη Ευρυπίδου ο οποίος μίλησε στον REPORTER «θα γίνουν αυξημένες περιπολίες από την τροχαία η οποία είναι ενισχυμένη με αυξημένο προσωπικό κυρίως στον αυτοκινητόδρομο και τις κύριες οδικές αρτηρίες».

«Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από Αγία Νάπα προς Λευκωσία στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, στη συμβολή των δρόμων Λάρνακας-Λεμεσού-Λευκωσίας όπως και από Τρόοδος προς Λευκωσία.

Θα γίνονται επίσης έλεγχοι για ταχύτητα, αλκοόλ αλλά και για τις κύριες αιτίες τροχαίων συγκρούσεων», όπως μας εξήγησε.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->