Αποκάλυψη βόμβα από γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Έχω πεθάνει 4 φορές! Είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό και...» (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/5/18

Αποκάλυψη βόμβα από γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Έχω πεθάνει 4 φορές! Είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό και...» (Βίντεο)Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο Πρωινό και μίλησε για όλα!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων ναφέρθηκε στις τέσσερις φορές που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, αλλά και για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή.


Ο Στηβ Ντούζος είπε στο Πρωινό: «Έχω πάει flat line 4 φορές. Δηλαδή, έχω πεθάνει τέσσερις φορές. Το ’91 είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό. Το 2001 είχα έμφραγμα. Το 2011 ήμουν για 42 μέρες σε κώμα. Τα παιδιά με ψυχολόγους πως ο μπαμπάς πεθαίνει και τέτοια. Το 2012 είχα μια ανακοπή. Πήρα κάποια μαθήματα που μου άλλαξαν τη ζωή και με έκαναν να σκέφτομαι αλλιώς και να φέρομαι αλλιώς…»!

Για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή είπε:«Είχα την ατυχία αυτή. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη και στο Εφετείο με πρόταση Εισαγγελέως αθωώθηκα παμψηφεί. Έβγαλα ένα χρόνο στη φυλακή και μου είπαν συγγνώμη. Περνάς φρίκη! Σου λείπει η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, το όνομα που έχεις χτίσει. Όλα! Και λίγα ακούτε για τις φυλακές…». Δείτε το σχετικό βίντεο:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->