Απίστευτο κράξιμο «Game Of Love» – «Γονάτισε» το Τwitter - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/5/18

Απίστευτο κράξιμο «Game Of Love» – «Γονάτισε» το ΤwitterΠρεμιέρα έκανε το νέο reality του Αντ1 «Game Of Love» με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Είναι αλήθεια πως τόσο ο σταθμός, όσο και ο παρουσιαστής αποφάσισαν να τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να κερδίσουν το στοίχημα της AGB Nielsen. Με όποιο κόστος… Ξέρουν πολύ καλά ότι θα σχολιαστούν και θα κριθούν σκληρά. Ωστόσο, είναι και αυτό ένα κομμάτι στο «τρικάκι» της επικοινωνίας που έχουν επιλέξει…Ένα τρικ ωστόσο που δεν απέδωσε μιας και τα νούμερα τηλεθέασης έπιασαν πάτο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως το πρόγραμμα έχει προοπτική.


Άλλωστε όπως είπε και ο Χριστόπουλος… το casting είναι το καλύτερο απ’ όσα έχει δει. Λογικό. Τα παιδιά μπήκαν μέσα από κάθε γωνιά του Πλανήτη και είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα… και να τα βγάλουν όλα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής είδαμε αυτό που μας υποσχέθηκαν. Πρωταγωνιστές με γυμνά και γυμνασμένα κορμιά χωρίς ηθικούς φραγμούς που «ψοφάνε» για δημοσιότητα. Όπως είναι λογικό με το «καλημέρα σας», ξεκίνησε και το «πανηγυράκι» στη διαδικτυακή πλατφόρμα του twitter. Το εν λόγω reality έδωσε το μπόλικο τυράκι στους απανταχού τουιτεράδες και εκείνοι έβαλαν τα δυνατά τους. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και κλάψτε…blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->