Δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής: «Aν πεθάνω αύριο,να ξέρεις ότι θα πεθάνω περήφανος» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής: «Aν πεθάνω αύριο,να ξέρεις ότι θα πεθάνω περήφανος»Aν και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με πολλές επιτυχίες και πολλούς φανατικούς θαυμαστές, ο Χρήστος Χολίδης, τα τελευταία χρόνια απασχολεί τα Μέσα μόνο με την δουλειά του, αφού κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή Όλα Καλά και στον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο όταν ρωτήθηκε, για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Βίκυ Κάβουρα, απάντησε:


«Έγινα πολύ αυστηρός ως προς την προσωπική μου ζωή μεγαλώνοντας. Και, όπως βλέπεις τώρα, τα τελευταία τρία χρονιά, δεν έχω απασχολήσει με τίποτα. Το αν είμαι ή δεν είμαι με τη Βίκυ Κάβουρα δεν απασχολεί κανέναν. Και δεν πρόκειται ποτέ να κάτσω να μιλήσω για αυτό. Απλά καμιά φορά όταν βγαίνουν κάποια πράγματα, ψάξτε το και λίγο».

Παρόλα αυτά, ο Χρήστος Χολίδης προέβη σε κάποιες συγκινητικές αποκαλύψεις, για το πως αντέδρασε ο πατέρας του όταν ο ίδιος έβγαλε τον Ποντιακό του δίσκο:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν έκανα ένα ποντιακό δίσκο πριν ένα δύο χρόνια, και με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και μου λέει "Κοίταξε να δεις, αν πεθάνω αύριο, να ξέρεις ότι θα πεθάνω περήφανος, γιαυτό που έκανες για μένα και τραγούδησε ποντιακά και με έκανες περήφανο. Έπεσα στο πάτωμα και τρελάθηκα».

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Χολίδης στο video που ακολουθεί:alphanews.live

Post Top Ad


-->