Βόμβα μεγατόνων από τον Alpha: Φέρνει το τηλεπαιχνίδι που σαρώνει σε 29 χώρες παγκοσμίως! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/5/18

Βόμβα μεγατόνων από τον Alpha: Φέρνει το τηλεπαιχνίδι που σαρώνει σε 29 χώρες παγκοσμίως!


Reality ή τηλεπαιχνίδι; Μάλλον κάτι ενδιάμεσο θα είναι το… κρυφό χαρτί του Alpha ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά στην εν λόγω τηλεοπτική ζώνη.

Πριν από λίγο καιρό, το κανάλι της Κάντζας είχε ανακοινώσει το ότι, από την επόμενη σεζόν, θα προβληθεί το «Bake of Greece». Ένα τηλεπαιχνίδι που σαρώνει στο εξωτερικό, μεταδίδεται σε 29 χώρες παγκοσμίως, ανήκει πλέον στον ALPHA, με τον τελευταίο να το θεωρεί ένα από τα δυνατά του χαρτιά.

Κόντρα στα ριάλιτι, ο σταθμός θα ρίξει στην αρένα τον εν λόγω διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται περνώντας από δοκιμασίες και δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. Οι παίκτες, ερασιτέχνες που αγαπούν τα γλυκά, θα είναι 18 ή 20, ενώ εκτός από παρουσιαστή, το κοινό θα δει και δύο κριτές.

Οι τελευταίοι αναζητούνται αυτό το διάστημα, με τα ονόματα να φαίνεται ότι θα προκαλέσουν έκπληξη!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι (κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλιο), σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια παρασκευή των γλυκών, ενώ το έπαθλο θα αγγίζει τις 50.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις δύο πρώτες εβδομάδες, οι αιτήσεις συμμετοχής στον Alpha έφτασαν τις 2.000!


Πηγή: athensmagazine

Post Top Ad


-->