Αλέξανδρος – Μαρίνα: Στημένο το παιχνιδάκι τους – Η αλήθεια πίσω από τις κάμερες ΒΙΝΤΕΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Αλέξανδρος – Μαρίνα: Στημένο το παιχνιδάκι τους – Η αλήθεια πίσω από τις κάμερες ΒΙΝΤΕΟΦιλιούνται από την δεύτερη μέρα – Η Μπακοδήμου κάνει λόγο για τακτική! Μας κοροϊδεύουν;

Τι συμβαίνει τελικά με την Μαρίνα Βεάζογλου και τον Αλέξανδρο Νατσάκο στο «Power of love»; Ας το πάμε από την αρχή. Η Μαρίνα βρισκόταν στο παιχνίδι πριν τον Αλέξναδρο και είχε ένα φλέρτ με τον Ισαάκ, ο οποιός όταν αποχώρησε δήλωνε ελεύθερος και πως δεν συμβαίνει κάτι με την Μαρίνα. Στην συνέχεια αποχώρησε και η Μαρίνα από το σπίτι με τον Αλέξανδρο να κάνει την είσοδο του.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο Αλέξανδρος βρίκεται στο παιχνίδι τέσσερις εβδομάδες και έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον του σε τέσσερις γυναίκες.Κατα πόσο όμως το ενδιαφέρον του είναι αληθινό ή στημένο; Γιατί όταν ο Νίκος έκανε αποκαλύψεις για την Μαρίνα που βρισκόταν εκτός σπιτιού η παραγωγή δεν αντέδρασε; Γιατί η παραγωγή ενέδωσε στον εκβιασμό της Μαρίνας να επανέλθει στο παιχνίδι;

Πολλά τα ερωτήματα και μια σειρά από βίντεο γεμάτα αποκαλύψεις συνδέονται μεταξύ τους και λύνουν αρκετά από αυτά.

Ας κάνουμε αρχή με τα φλερτ του Αλέξανδρου στο παιχνίδι:

«Μπήκα για συγκεκριμένη κοπέλα που είναι δεσμευμένη» και ξαφνικά ο Αλέξανδρος με το που μπαίνει στο παιχνίδι καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του.

 Στην συνέχεια κάτι του έκαναν τα μάτια της Ειρήνης.

 Μετά το μυαλό της Λιβάης:


Και τώρα η Μαρίνα τα έχει όλα και φιλιούνται από την δεύτερη μέρα γνωριμίας τους:

Η Μαρία Μπακοδήμου φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο ρωτώντας τους πόσο αληθινό είναι ή αν είναι κάποια τακτική τους μέσα στπ παιχνίδι.
 Ας θυμηθούμε τα όσα είπε ο Νίκος για την Μαρίνα και άφησε τις παίκτριες με το στόμα ανοιχτό. Ο Νίκος είχε αποκαλύψει πως η Μαρίνα ενώ δεν βρισκόταν στο παιχνίδι πήγαινε στο αεροδρόμιο και περίμενε κάποιο παίκτη τις μέρες που είχαν κενό, μέσα από την συζήτηση τους κατέληξαν πως αυτός ήταν ο Αλέξανδρος.

Μετά από λίγες μέρες η Μαρίνα έλεγε στην παραγωγή πως αφου δεν είναι μέσα στο παιχνίδι δεν απαντάει στις ερωτήσεις τους και έτσι με πολύ εύκολο τρόπο βρέθηκε ξανά μέσα. Ξαφνικά μέσα σε δύο μέρες ο Αλέξαδνρος και η Μαρίνα έγιαν ζευγάρι.
Όπως όλα δείχνουν η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος δεν γνωρίστηκαν τώρα και ερωτοχτυπήθηκαν ξαφνικά, αλλά έχει καιρό που συζητάνε και σχεδιάζουν αυτόν τον έρωτα.


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->