Γιατί θεε μου; Έφυγε ξαφνικά απο την ζωή ο 36χρονος Κρίς Σάββα απο την Λευκωσία σκορπίζοντας απέραντη θλίψη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/5/18

Γιατί θεε μου; Έφυγε ξαφνικά απο την ζωή ο 36χρονος Κρίς Σάββα απο την Λευκωσία σκορπίζοντας απέραντη θλίψη


Θλίψη σκόρπισε ο αναπάντεχος χαμός του 36χρονου Κρις Σάββα ο οποίος άφησε το απόγευμα της Κυριακής (28/05) την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στην ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και τα αίτια φαίνεται να οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Ο άτυχος Κρις καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο παιδάκι. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους συγγενής και φίλους του 36χρονου ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομόνοια η οποία αποχαιρετά τον πιστό φίλαθλο της.

«Ο Κρις ήταν πιστός φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπόδειγμα αφοσίωσης και ανιδιοτελούς αγάπης. Ήταν πάντα στο πλευρό της, στις χαρές και στις λύπες. Αιωνία του η μνήμη» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ομόνοια.


dailystarscy.com

Post Top Ad


-->