21χρονος συνελήφθη για απόπειρα κλοπής στη Λεμεσό και συνδέθηκε με άλλες τρεις υποθέσεις - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/5/18

21χρονος συνελήφθη για απόπειρα κλοπής στη Λεμεσό και συνδέθηκε με άλλες τρεις υποθέσειςΜε ακόμη τρεις υποθέσεις ληστείας και μία υπόθεση απόπειρας ληστείας φαίνεται πως συνδέεται 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας χθες το απόγευμα, στην Λεμεσό, λίγο μετά από νέα απόπειρα ληστείας που φέρεται να είχε διαπράξει.

Η σύλληψη του 21χρονου επιτεύχθηκε χθες, όταν γύρω στις 11.30 το πρωί, άγνωστος άντρας ο οποίος έφερε κουκούλα στο κεφάλι, εισήλθε σε περίπτερο στην Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα από την υπάλληλο του περιπτέρου. Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στην περιοχή για εντοπισμό του δράστη, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος, ο οποίος έμοιαζε με την περιγραφή του υπόπτου.

Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μία κουκούλα και ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας.


Ανακρινόμενος στη συνέχεια, ο 21χρονος ομολόγησε στους ανακριτές της Αστυνομίας τόσο τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας, καθώς και άλλες τρεις υποθέσεις ληστείας και μίας απόπειρας ληστείας σε περίπτερα, που είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Ο 21χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του 21χρονου για περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των πιο πάνω υποθέσεων.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->