ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Θύμα και όχι θύτης» δηλώνει η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/5/18

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Θύμα και όχι θύτης» δηλώνει η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Μέσω του δικηγόρου της με αναφορά που έγινε στη δικαστική αίθουσα η 21χρονη Σάρα Σιάμς θεωρεί τον εαυτό της ως θύμα της υπόθεσης και είναι έτοιμη να προβεί σε καινούργια κατάθεση.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Την Κυριακή (6/5) συνεχίστηκε στις δικαστικές αίθουσες το χρονικό(με αναφορά γεγονότων) για το φονικό του Στροβόλου με θύματα τον 60χρονο καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη γυναίκα του ιδιωτικής υπαλλήλου Ντίνας Σεργίου.


Στα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στην αίθουσα του επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας ξεχωρίζει η αναφορά του δικηγόρου της 21χρονης, Σωτήρη Αργυρού, ο οποίος σε παρέμβαση του λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την εκ νέου 8ήμερη κράτηση των υπόπτων έκανε μια δήλωση, η οποία και γράφτηκε στα πρακτικά της δίκης, ότι η Σάρα «δεν έχει σχέση με την υπόθεση και είναι θύμα» και όχι θύτης.

Προηγουμένως ο δικηγόρος ρώτησε τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, κ. Κουμέττο Κουμέττου κατά πόσο συμφωνεί μαζί του ότι η 21χρονη πελάτης του «συνεργάζεται για την επίλυση της υπόθεσης. Ο κ. Κουμέττου απάντησε λιτά ότι «συμφωνώ».

Να θυμίσουμε ότι η 21χρονη καθώς και ο 33χρονος βασικός ύποπτος Λοΐζος Τζιωνής διατηρούσαν σχέση. Οι υπόλοιποι ύποπτοι για την υπόθεση είναι ο ετεροθαλής αδελφός του υπόπτου ο οποίος και σε αυτόν τέθηκε 8ήμερη κράτηση την Κυριακή (6/5) καθώς και 22χρονος φίλος του Τζιωνή τον οποίο κατονόμασε η νεαρή κοπέλα που διατηρούσε δεσμό με τον 33χρονο.tothemaonline

Post Top Ad


-->