Έκσφενδόνίστηκε σε πάσαλο χωρίς κράνος ο άτυχος 18χρονος στη Λεμεσό (pics) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/5/18

Έκσφενδόνίστηκε σε πάσαλο χωρίς κράνος ο άτυχος 18χρονος στη Λεμεσό (pics)


Λίγες ώρες μετά το διπλό θανατηφόρου που σημειώθηκε στον δρόμο Πάφου - Πόλη Χρυσοχούς, το οποίο στοίχισε την ζωή των δύο οδηγών, της Ευγενείας και του Γρηγόρη που άφησαν πίσω τους επτά ορφανά, νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό με θύμα αυτή τη φορά τον 18χρονο Plamen Petrov, μοτοσικλετιστή.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεως με τις οδούς Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Α`, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ.


Το όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επί της Αγίας Φυλάξεως, επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α`, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας, που κινείτο με βόρεια κατεύθυνση.

"Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε και κτύπησε  σε μεταλλικό πάσαλο πεζοδρομίου", είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας πως "από προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μην φορούσε προστατευτικό κράνος".

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, διερευνώνται, ενώ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση στους μοτοσικλετιστές να φοράνε το προστατευτικό τους κράνος, καθώς όπως υπέδειξε, ο 18χρονος ίσως να ήταν σήμερα στη ζωή αν φορούσε το δικό του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Post Top Ad


-->