Χριστίνα Ψάλτη: Δεν την κάλεσαν στο μνημόσυνο του Στάθη! Τεταμένες οι σχέσεις για την οικογένεια! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/4/18

Χριστίνα Ψάλτη: Δεν την κάλεσαν στο μνημόσυνο του Στάθη! Τεταμένες οι σχέσεις για την οικογένεια!Τεταμένες -φαίνεται- να είναι οι σχέσεις της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη με την Χριστίνα.

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, με την μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα, πραγματοποίησαν το μνημόσυνο του Στάθη Ψάλτη στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Χριστίνα Ψάλτη θα κάνει δικό της μνημόσυνο το Σάββατο 21 Απριλίου - ώρα 14:30. Η εφημερίδα επικοινώνησε με την Κάτια Κυβέλου, η οποία είπε: «Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα.

Από το περιβάλλον της Χριστίνας λέει άνθρωπος στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

youweekly.gr

Post Top Ad


-->