Χριστίνα Ψάλτη: Αποκάλυψε την μεγαλύτερη επιθυμία του Στάθη και η Σκορδά κόντεψε να βάλει τα κλάματα! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/4/18

Χριστίνα Ψάλτη: Αποκάλυψε την μεγαλύτερη επιθυμία του Στάθη και η Σκορδά κόντεψε να βάλει τα κλάματα! (Βίντεο)Θα συγκινηθείτε σίγουρα και εσείς!

Η Χριστίνα Ψάλτη μίλησε για όλους και για όλα στο Πρωινό!

Η χήρα του Στάθη Ψάλτη αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός είχε προβλέψει ότι μετά το θάνατό του θα συνέβησαν όλα αυτά που περνάει και την είχε προειδοποιήσει! Διαβάστε παρακάτω...

«Ό,τι έγινε τώρα ο Στάθης το είχε προβλέψει. Δεν με βοηθάει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, όχι βέβαια. Προϋπήρχε μια κατάσταση με την οικογένεια του Στάθη, δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Να τους προστατεύει ο Θεός και να τους έχει καλά. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι άλλο.»!


Και πρόσθεσε: «Στον χρόνο φαίνονται όλα. Όπως δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη που δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει γιατρός που δεν υπήρχε. Όλα αυτά φαίνονται στον χρόνο. Ένα χρόνο δεν μίλησα. Μου είχε πει ο Στάθης Ψάλτης να αφήσεις να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν νιώσεις έτοιμη και δυνατή τότε να βγεις και να πεις τις αλήθειες… Δεν ήθελα να συγκινηθώ και γιατί το έκανες αυτό τώρα»! Και η Φαίη Σκορδά κόντεψε κι εκείνη να βάλει τα κλάματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->