Χρεώθηκε όλη την αποτυχία του Ant1 ο Λάτσιος! Ο έντονος διάλογος με τον Κυριακού και η δεύτερη αποχώρηση από τον σταθμό! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Χρεώθηκε όλη την αποτυχία του Ant1 ο Λάτσιος! Ο έντονος διάλογος με τον Κυριακού και η δεύτερη αποχώρηση από τον σταθμό!


Με μια λιτή ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο.

Στην ανακοίνωση του σταθμού δεν αναφέρεται ο λόγος που οδήγησε στην έξοδο τον μέχρι πρότινος Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επαναπροσληφθεί το καλοκαίρι για να φέρει τον ΑΝΤ1 ξανά σε θέση να κοντράρει τον ΣΚΑΪ που με τα reality είχε πάρει κεφάλι στους πίνακες τηλεθέασης.
Κάτι τέτοιο όχι μόνο δε συνέβη αλλά τους τελευταίους μήνες το κανάλι του Αμαρουσίου εμφανιζόταν στην τέταρτη θέση των μετρήσεων, αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει το aixmi.gr ο Γιάννης Λάτσιος χρεώθηκε εξ’ ολοκλήρου την αποτυχία του προγράμματος του ΑΝΤ1 που το τελευταίο δίμηνο έχει βουλιάξει το κανάλι στους πίνακες τηλεθέασης.


Οι παραγωγές όπως το «Sunday Live» που κόπηκε μετά από τέσσερις εκπομπές αλλά και το reality του Έκτορα Μποτρίνι δεν στάθηκαν ικανά να δώσουν την τονωτική ένεση στον σταθμό. Ακόμη, υπήρξαν πολλές γκρίνιες για το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και την περιθωριοποίηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως σημειώνει το aixmi.gr ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε στη διοίκηση του σταθμού ότι χωρίς ικανό μπάτζετ ήταν αδύνατο στον ΑΝΤ1 να χτυπήσει τον ΣΚΑΪ. Ο επικεφαλής του καναλιού από την άλλη, Θοδωρής Κυριακού απαντούσε ότι δε θα κάνει τρελά ανοίγματα.

Το βράδυ της Πέμπτης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και η Χρύσα Μασούρου, στενή συνεργάτις του Γιάννη Λάτσιου που είχε αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού.

youweekly

Post Top Ad


-->